Ik ben een jonge mantelzorger #docu

Vandaag is het moederdag, een dag waarop we allemaal graag aandacht en een beetje extra zorg aan onze mama’s geven. Maar er zijn kinderen die dit elke dag moeten doen, of het nou moederdag is of niet.

is sociaal ondernemer, netwerkbouwer, storyteller, echtgenote, moeder en zij was ruim 8 jaar een zeer gedreven en ervaren mantelzorger voor haar vader met Alzheimer. Eerst in de thuissituatie en later in het verpleeghuis. Tevens is zij de bedenker en het creatieve brein van Mantelzorgelijk.nl en voorzitter van Stichting Mantelzorgelijk.

Dit bericht heeft 0 reacties

  1. Respect Yannick! Geweldig mooi dat je dit doet voor je moeder. Zelf ook mantelzorger geweest vanaf kind voor mijn moeder. Wat mij vooral aangreep was het stukje met de was vouwen. Zo herkenbaar. Moeder die wil helpen maar als je het zelf doet gaat het gewoon sneller. Maar je weet dat het zo verdrietig is voor je moeder. Je legt ook mooi uit over de zovele kleine handelingen waar je mee moet helpen waar andere mensen geen benul van hebben. Bijvoorbeeld wat je ook zegt een bord pakken, zulke simpele zaken. Sterkte en ik hoop op hele goeie hulp voor je moeder zodat jij zoveel als mogelijk je eigen leven kunt opbouwen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Back To Top