skip to Main Content
Iets Moois Voor Aan Het Plafond? #mantelzorgvraag

Iets moois voor aan het plafond? #mantelzorgvraag

Annette Verheij vraagt zich af of ze het plaflond boven het bed van haar vader kan opvrolijken. Wie heeft er ervaring mee?

“Ik zag vandaag een reclame voor een lamp voor projectie op het plafond, waardoor er verschillende motieven te zien zijn voor degene die in bed ligt. Een soort glow in the dark sterrenhemel, maar ook andere afbeeldingen, van de zee. Er waren zelfs geluidseffecten bij. Het leek me een super idee voor mijn vader, want hij is al een poosje bedlegerig en ik denk dat hij wat visuele stimulatie geweldig zou vinden.

Maar wat een duur product. Ik kan me voorstellen dat er ook betaalbare alternatieven bestaan, maar die ken ik niet. Heeft een van jullie ervaring met “vermaak boven het bed”? Misschien een fotobehang? Ik denk nu aan een foto van het bos, of zijn favoriete plek in de natuur, of misschien wel een foto van zijn eigen tuin. Of iets dat je kunt wisselen. Hoor heel graag jullie ideeën!”

 

is journalist, netwerkbouwer, trainer en vertaler. Zij werkt in Nederland en Duitsland op het gebied van media, politiek en zorg.

Barbara Mounier

is journalist, netwerkbouwer, trainer en vertaler. Zij werkt in Nederland en Duitsland op het gebied van media, politiek en zorg.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top
X