skip to Main Content
Hulpkreet Van Een Mantelzorger: “Ik Schaam Me Voor Haar!

Hulpkreet van een mantelzorger: “Ik schaam me voor haar!

Uit de mailbox van Mantelzorgelijk:

Wat is het soms moeilijk om lief te doen tegen een draakje van een moeder van 88 jaar. Ik schaam mij voor haar. Het doet pijn en ben vaak jaloers op mensen die zo liefdevol over hun moeder kunnen praten.

Ik ben op zoek naar mensen die in een soort gelijke positie zitten en die ook is niet zo liefdevol kunnen reageren. Er zullen toch vast meer mensen zijn, die niet een fijne band met ouders hebben en toch trouw blijven aan hun plicht?

Herken je je hierin? Dan kom ik graag met je in contact. De redactie van Mantelzorgelijk heeft mijn contactgegevens.

 

 

Avatar

Marjolijn Bruurs

is ondernemer, netwerkbouwer, storyteller, echtgenote, moeder en zij was tot voor kort een zeer gedreven en ervaren mantelzorger voor haar vader met Alzheimer. Eerst in de thuissituatie en later in het verpleeghuis. Tevens is zij de bedenker en het creatieve brein van Mantelzorgelijk.nl en voorzitter van Stichting Mantelzorgelijk.

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top
X