skip to Main Content
Hulpkreet Van Een Mantelzorger: “Ik Schaam Me Voor Haar!

Hulpkreet van een mantelzorger: “Ik schaam me voor haar!

Uit de mailbox van Mantelzorgelijk:

Wat is het soms moeilijk om lief te doen tegen een draakje van een moeder van 88 jaar. Ik schaam mij voor haar. Het doet pijn en ben vaak jaloers op mensen die zo liefdevol over hun moeder kunnen praten.

Ik ben op zoek naar mensen die in een soort gelijke positie zitten en die ook is niet zo liefdevol kunnen reageren. Er zullen toch vast meer mensen zijn, die niet een fijne band met ouders hebben en toch trouw blijven aan hun plicht?

Herken je je hierin? Dan kom ik graag met je in contact. De redactie van Mantelzorgelijk heeft mijn contactgegevens.

 

 

Marjolijn Bruurs

is ondernemer, netwerkbouwer, blogger, echtgenote, moeder en sinds 6 jaar mantelzorger voor haar vader met Alzheimer. Tevens is zij de bedenker en mede oprichter van Mantelzorgelijk.nl

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top
Teken de petitieOverheid, praat MET mantelzorgers en NIET OVER mantelzorgers
Tekenen
X