Het huis uit? Korte docu van Jessica Villerius over ouderenzorg

Documentairemaakster Jessica Villerius maakte in 2015 samen met verzekeraar Interpolis de online documentaire: ‘Het Huis Uit?’ over de toekomst van ouderenzorg. De korte film speelt in op de vraag hoe ouderen langer zelfstandig thuis kunnen blijven wonen.

De documentaire is gebaseerd op het onderzoeksrapport van Interpolis en Mezzo dat in september 2015 is gepubliceerd. Uit dit rapport blijkt dat 79 procent van de Nederlanders zich zorgen maakt over mantelzorg en de opvang van ouderen nu en in de toekomst.

Interpolis wilde naar aanleiding van deze documentaire met zorginstanties, wetenschappers en de politiek in gesprek om tot concrete oplossingen voor opvang van ouderen te komen.

Kijk op Interpolis voor meer informatie.

 

is sociaal ondernemer, netwerkbouwer, storyteller, echtgenote, moeder en zij was ruim 8 jaar een zeer gedreven en ervaren mantelzorger voor haar vader met Alzheimer. Eerst in de thuissituatie en later in het verpleeghuis. Tevens is zij de bedenker en het creatieve brein van Mantelzorgelijk.nl en voorzitter van Stichting Mantelzorgelijk.

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Back To Top