Holland Zorgt zoekt slimme mantelzorg-oplossingen

11393182_1112566922091745_4484016067872104937_n
Weer een hoopgevend berichtje, gedeeld van onze Mantelzorgelijk-tijdlijn op Facebook. Eind juni organiseert ‘Holland Zorgt’ een bijeenkomst voor programmeurs, ontwerpers en studenten – met het doel om slimme mantelzorgoplossingen  te ontwikkelen. Deel jij deze oproep in je netwerk?

Doe mee! Holland Zorgt Hackathon op 26 juni.

Nederland vergrijst met ongekende snelheid. Op dit moment zijn 3,5 miljoen Nederlanders mantelzorger en dit zal de komende 25 jaar verder toenemen.

Mantelzorg is een belangrijke, maar zware taak. Een taak waar veel mensen (nog) geen weet van hebben. Daarom zoekt Holland Zorgt nieuwe ideeën (hacks) die bewustwording creëren.

Wij zijn op zoek naar creatieve, slimme en vernieuwende veranderaars die hun tanden in dit grote thema durven te zetten. Ontwerp jij een slimme app of oplossing die mantelzorg de boost geeft die het nodig heeft?

De Holland Zorgt Hackathon wordt een dag vol creatieve en technologische uitdagingen waarbij open data wordt ingezet om een duurzame oplossing te ontwikkelen.

Ben jij ontwikkelaar, programmeur, webdeveloper, ondernemer of student? Zorg dat je erbij bent!

Aanmelden: www.hollandzorgt.nl/aanmeldformulierProgramma: www.hollandzorgt.nl/programma
FAQ: www.hollandzorgt.nl/faq
Vragen? Mail dan naar info@hollandzorgt.nl

is journalist, netwerkbouwer, trainer en vertaler. Zij werkt in Nederland en Duitsland op het gebied van media, politiek en zorg.

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top