skip to Main Content

Ik hoef niet te stoppen met werken! #oplossing #blijdschap

Mantelzorger Katja van Vliet kreeg vandaag een geweldig bericht.

“Ik wil even mijn blijdschap met jullie delen. Vorige week heb ik mijn leidinggevende verteld dat ik waarschijnlijk ontslag zou nemen, om voor mijn ouders te gaan zorgen. Mijn vader is 80 en blind, mijn moeder is ook 80 en heeft beginnende dementie. Ik ben hun enige dochter en ik moet er in deze fase gewoon zo veel mogelijk voor ze zijn. Mijn leidinggevende zei: Wacht nog even.

Vanmorgen kwam hij naar me toe om te zeggen dat ze een oplossing hebben gevonden. Ik hoef de komende periode (zo lang als nodig) niet meer op kantoor te komen en mag van huis uit werken. Ik hoef nog maar één halve dag per week op kantoor te zijn voor het weekoverleg, en alle taken die ik heb kunnen voortaan op afstand.

Een wonder? Het voelt als een wonder! Maar het komt door mijn geweldige leidinggevende. Hij heeft het met de directie besproken en iedereen leeft met me mee. Ze willen dat ik goed door deze situatie heen kom en over een paar jaar weer full-time kan werken.

Wat vinden jullie ervan? Ik ben zo ontroerd en dankbaar.”

Barbara Mounier

is journalist, netwerkbouwer, trainer en vertaler. Zij werkt in Nederland en Duitsland op het gebied van media, politiek en zorg.

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top
X