Hoe werkt (en mantelzorgt) Nederland? #video

Hoe combineer je een baan met het zorgen voor een naaste of familielid? Op de website van ‘Hoe werkt Nederland‘ (een initiatief van het ministerie van sociale zaken en werkgelegenheid) vind je verhalen, tips en bijdrages over mantelzorg en hoe je dit kunt inpassen in je leven en je werk.

Na het winnen van de Mantelzorg Award, werd ik door de redactie van het platform gevraagd om mee te doen aan een item over werk & mantelzorg. Ik ben enorm blij dat ik het gedaan heb. In de eerste plaats omdat ik het heel belangrijk vind dat de combinatie van werk en mantelzorg op de kaart gezet wordt.  Ten tweede heb ik mogen ervaren hoe betrokken, geïnteresseerd en respectvol het team van ‘Hoe werkt Nederland’ de filmpjes maakt. Kijk maar eens naar het resultaat..

Ik kan niet anders zeggen dan dat ik het een ontzettend fijn filmpje vind. Het geeft een goed beeld van mijn situatie.

De redactie van ‘Hoe werkt Nederland’ is momenteel nog op zoek naar (bij voorkeur)  jonge, werkende mantelzorgers, die het geen probleem vinden om op hun werk gefilmd te worden. Heb je interesse en wil je (net als ik) werk en mantelzorg op de kaart zetten? Bel dan snel met Suzanne Koning van Less Agency op tel: 06-12505841 of mail naar suus@lessagency.nl

Wil je meer filmpjes zien? Kijk dan even op de website van Hoe werkt Nederland of volg hen via Facebook of Twitter

Avatar foto

Sociaal ondernemer en initiatiefnemer Mantelzorgelijk.nl, ervaringsdeskundige, mantelzorgveteraan.

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top