skip to Main Content
Hoe Leuk Is Dat! Marjolijn Finalist Bij De Mantelzorg Awards…

Hoe leuk is dat! Marjolijn finalist bij de Mantelzorg Awards…

Wat een verrassing, vanmiddag! Marjolijn en ik waren allebei druk met werk – zij in de salon, ik in een training – en opeens komen er allemaal appjes binnen. “Heb je het gezien?” en “Gefeliciteerd!” In de pauze snel kijken in de mailbox van Mantelzorgelijk. En wat blijkt? Marjolijn, mijn geweldige collega en het gezicht van ons platform Mantelzorgelijk is één van de tien finalisten voor de Mantelzorg Awards 2017!

Uit 312 aanmeldingen voor die Award heeft de jury een shortlist van tien personen samengesteld. Die lijst is vandaag bekend gemaakt. Wat een mooie namen staan er op! Stuk voor stuk mensen met een grote inzet voor mantelzorgers, met een groot hart, een goed verhaal. Stuk voor stuk mensen die het verdienen om flink in het zonnetje gezet te worden… en over een poosje die prijs mee naar huis te slepen.

En mag ik dan nu even héél erg blij zeggen: HOE GAAF DAT MARJOLIJN DAAR TUSSEN STAAT! Ik ben zo trots op haar en op ons fijne platform, waar we elke dag met veel plezier en voldoening aan werken. Ik kan niet anders dan zeggen: Lieve Lijn, je bent een grote inspiratie, niet alleen voor mij, maar voor velen! Wat een mooie nominatie en wat een fijne bevestiging van wat wij hier bij Mantelzorgelijk allang wisten: je bent een fantastische steun – voor je vader, je gezin, je omgeving, en héél veel mantelzorgers – en je enorme inzet wordt met deze nominatie echt beloond. Je bent het gezicht van ons platform. En je verdient dit!

OK, mensen, ik  ben super blij!

Over de rest, hoe je kunt stemmen en over de prijsuitreiking en wat er allemaal bij komt kijken, vertel ik graag volgende keer meer. Nu even naar de salon om Marjolijn een dikke zoen te geven! #trots #kanjer #genieten

Avatar

Barbara Mounier

is journalist, netwerkbouwer, trainer en vertaler. Zij werkt in Nederland en Duitsland op het gebied van media, politiek en zorg.

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top
X