Hoe is het om mantelzorger te zijn? #inbeeld #doemee

Als je Mantelzorgelijk al een poosje volgt, dan weet je dat we niet alleen veel nieuws en tips delen, maar vooral de verhalen van mantelzorgers centraal staan. Mantelzorgen is een pittige taak – en ieder heeft daar andere ervaringen in. Maar mantelzorgers maken ook dingen mee die voor bijna iedereen hetzelfde voelen: denk aan de zorgen, de dagelijkse hindernissen, de doorwaakte uurtjes in het holst van de nacht.

In de rubriek ‘Mantelzorger in beeld’ gaan we al drie jaar op bezoek bij mantelzorgers in heel Nederland. Onze fotografe Claudia maakt prachtige, persoonlijke foto’s van mensen die voor een dierbare zorgen. Marjolijn schrijft hun verhaal op. Samen maken de meiden een uniek portret – Mantelzorger in beeld is dan ook onze best gelezen rubriek.

Voor de komende maanden hebben we weer plek. Wil jij een stukje van jouw mantelzorg-leven delen met de mensen om je heen? En daarnaast met veel meer mantelzorgers, die net als jij in een lastige spagaat tussen zorg en privé zitten, die net als jij alle emoties hebben, die horen bij het langdurig klaarstaan voor een ander?

Stuur dan een mailtje aan info@mantelzorgelijk.nl. Wij nemen contact met je op. De fotoshoot en het gesprek zijn helemaal in overleg – het wordt een mooie middag en een blijvende herinnering aan deze ingrijpende fase van je leven.

is journalist, netwerkbouwer, trainer en vertaler. Zij werkt in Nederland en Duitsland op het gebied van media, politiek en zorg.

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top