Hoe de diagnose dementie bij mijn vader werd gesteld #ervaring #tip

In de afgelopen twee jaar ben ik diverse malen door Alzheimer Nederland benadert met de vraag, of ik mee wilde doen aan een aantal filmpjes voor een online training: Omgaan met veranderend gedrag bij dementie. Op Dementie.nl ben ik in een aantal filmpjes van de training te zien.

Na afloop van de interview sessies, werd mij vaak gevraagd of ik tips en ervaringen met andere mantelzorgers wilde delen. Je kent ons motto: Delen helpt! Daarom delen we hier de komende weken een aantal van deze filmpjes.  Vandaag:

“Hoe de diagnose werd gesteld”

 

is sociaal ondernemer, netwerkbouwer, storyteller, echtgenote, moeder en zij was ruim 8 jaar een zeer gedreven en ervaren mantelzorger voor haar vader met Alzheimer. Eerst in de thuissituatie en later in het verpleeghuis. Tevens is zij de bedenker en het creatieve brein van Mantelzorgelijk.nl en voorzitter van Stichting Mantelzorgelijk.

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top