skip to Main Content
Hoe De Diagnose Dementie Bij Mijn Vader Werd Gesteld #ervaring #tip

Hoe de diagnose dementie bij mijn vader werd gesteld #ervaring #tip

In de afgelopen twee jaar ben ik diverse malen door Alzheimer Nederland benadert met de vraag, of ik mee wilde doen aan een aantal filmpjes voor een online training: Omgaan met veranderend gedrag bij dementie. Op Dementie.nl ben ik in een aantal filmpjes van de training te zien.

Na afloop van de interview sessies, werd mij vaak gevraagd of ik tips en ervaringen met andere mantelzorgers wilde delen. Je kent ons motto: Delen helpt! Daarom delen we hier de komende weken een aantal van deze filmpjes.  Vandaag:

“Hoe de diagnose werd gesteld”

 

Marjolijn Bruurs

is ondernemer, netwerkbouwer, blogger, echtgenote, moeder en sinds 6 jaar mantelzorger voor haar vader met Alzheimer. Tevens is zij de bedenker en mede oprichter van Mantelzorgelijk.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Teken de petitieOverheid, praat MET mantelzorgers en NIET OVER mantelzorgers
Tekenen
Back To Top
X