Foto © Claudia Otten

Het gaat niet zo lekker

Het gaat niet zo lekker met mijn vrouw. Ze slaapt nog steeds erg veel en heeft een ernstig te kort aan conditie. Het ontbreken van gerichte fysiotherapie geeft ook klachten. Dit gaat besproken worden. Een (gewone) fysiotherapeut kan de benodigde ondersteuning niet bieden door somatische klachten waar rekening mee gehouden moet worden. Hierbij wordt onder andere gedacht aan de hartklachten.Er zijn wat veranderingen gaande bij mijn vrouw. Het geheugen laat haar weer in de steek, komt niet op woorden en kan zinnen niet afmaken. Dat levert weer heel veel frustratie op en dat levert weer andere ongemakken op. Mijn vrouw wilde afgelopen vrijdag ook niet naar de dagopvang. De dag ervoor had ik voor mijzelf een onderzoek. Mijn vrouw had zich hier zo ongerust om gemaakt dat al de energie op was. Een paar dagen geleden ben ik een jaartje ouder geworden. Mijn vrouw is boos op zich zelf dat zij geen feestje heeft kunnen organiseren. Zelf vond ik het wel prima zo. Ik had vandaag weer een afspraak met de cliëntondersteuner om de financiële zaken omtrent de eigen bijdrage WLZ en verandering in ons inkomen te regelen. Vandaag zouden wij de huursubsidie 2020 aanvragen, heeft de toeslagen site een storing. Daar zaten we dan. We hebben het verplaatst naar volgende week, nieuwe kans.

"Ik ben mantelzorger, een trotse mantelzorger."

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top