Help mij de agenda te beheren! #oproep

mantelzorgagendaNee, jullie hoeven niet mijn werk
voor mij te doen, maar we weten allemaal dat vele handen licht werkt maakt. Graag willen we bij Mantelzorgelijk jullie ook inlichten over bijeenkomsten, workshops of andere initiatieven voor mantelzorgers bij jullie in de buurt. Er is namelijk heel erg veel op poten gezet om jullie proces te verlichten, maar vaak bereikt het de mantelzorger nog niet echt. Aangezien we jullie hier vaak tegenkomen willen we daar graag in meedenken. Willen jullie dan ook met ons meedenken?

Veel gemeente, zorginstellingen en belangenorganisaties organiseren verschillende soorten bijeenkomsten. Voor een mantelzorger is het natuurlijk wel belangrijk dat deze in de buurt zijn, daarom worden ze altijd weer door iemand anders georganiseerd en is er geen overzicht van activiteiten. Ik ga mijn best doen om in onze agenda zoveel mogelijk interessante en treffende bijeenkomsten te plaatsen, maar zou graag jullie hulp gebruiken. Kom je iets tegen dat interessant kan zijn voor andere mantelzorgers of ben je van een organisatie die de bijeenkomsten organiseert? Mail me dan op nadja@mantelzorgelijk.nl en ik zorg dat het opgenomen wordt in de agenda zodat we hopelijk meer mensen kunnen bereiken en helpen. Alvast dank!

 

Nadja van Kessel (27) is organisatietalent, hulpverlener in de grootste zin van het woord en ex-mantelzorger. Ze heeft de wereld aan haar voeten en is van plan er veel van te ontdekken.

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Back To Top