skip to Main Content
Help Astrid Haar Boek Te Schrijven! #oproep

Help Astrid haar boek te schrijven! #oproep

Beste lezers van  Mantelzorgelijk,
Mijn naam is Astrid IJsselstein-Seip, naast het moeder zijn van drie kinderen en bezorger bij DHL ben ik ook schrijfster. Eerder zijn er al eens stukjes van mij geplaatst op de site van Mantelzorgelijk, ‘brieven aan opa’.
Ik heb een uitgeefcontract gekregen voor een nieuw boek.!
Mijn nieuwe boek heet “mantelzorg vanaf de zijlijn”. Een persoonlijk verhaal over mantelzorg en dementie, maar wat iedere mantelzorger kan lezen. Het is een niet al te dik boek omdat mantelzorgers weinig tijd hebben om te lezen. Toch wil ik graag mijn verhaal delen.
Ook wil ik een deel van de opbrengst graag gaan doneren aan de stichting Alzheimer om meer onderzoek mogelijk te maken! Maar dat is voor latere zorg. Een eerste stap hierin is het verzamelen van e-mail adressen van potentiële lezers om een promotie mail (eenmalig) te ontvangen zodra het boek verschijnt. Willen jullie mij daarbij helpen?
Mijn dank is groot!
Lieve groet Astrid
Avatar

Marjolijn Bruurs

is ondernemer, netwerkbouwer, storyteller, echtgenote, moeder en zij was tot voor kort een zeer gedreven en ervaren mantelzorger voor haar vader met Alzheimer. Eerst in de thuissituatie en later in het verpleeghuis. Tevens is zij de bedenker en het creatieve brein van Mantelzorgelijk.nl en voorzitter van Stichting Mantelzorgelijk.

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top
X