Foto © Claudia Otten

Heftig nieuws, eerste stappen genomen.

Mijn vrouw heeft bericht gekregen van het bevolkingsonderzoek darmkanker. Er staat al een gesprek ingepland bij het AVL- Antoni van Leeuwenhoek ziekenhuis. Ook is er over en weer medische gegevens verstrekt. Mijn vrouw is door dit nieuws, wat overigens nog alle kanten op kan, erg vanslag. Moet ik er ook bij vermelden dat mijn vrouw een geschiedenis heeft met Ileus (darmafsluiting). Hierdoor kom ik niet aan mijn zoveelste schrik toe. Ik zou niet weten waar ik naartoe zou moeten met mijn gevoel, laat staan wat ik er mee moet. Komt ook bij dat ik heb aangedrongen om het onderzoek te doen, wat niet meehelpt aan een positief gevoel. Het komt later bij al het andere nog niet verwerkte. Mijn vrouw heeft besloten dat de eerste afspraak pas gepland mag worden na het logeren van 17 mei tot 30 mei bij de zorginstelling Nieuw Unicum. En zo gebeurt het. Na een paar dagen op de hoogte te zijn van dit nieuws probeer ik ons de draad weer een beetje op te laten pakken. Ik heb gisteren het huis voor mijn vrouw schoongemaakt, haar bed verschoond en de was gedaan. Ook hebben we uiteraard samen gegeten. Mijn vrouw had er veel moeite mee dat ik het huis ging schoonmaken. Humor is de beste heelmeester dus haalde ik een oogmasker te voorschijn. Zieke geest van mij dat ik plotseling wist dat ergens zo’n masker moest liggen. Probleem opgelost en mijn vrouw kon weer lachen.
Kan een afbeelding zijn van 1 persoon, zitten en binnen

"Ik ben mantelzorger, een trotse mantelzorger."

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top