Hartelijk welkom!

Lieve lezers van Mantelzorgelijk,

Een heel hartelijk welkom aan de vele nieuwe volgers die we er deze maand bij hebben gekregen. Mantelzorgelijk heeft tientallen nieuwe likes via Facebook en Twitter gekregen, maar er zijn ook veel nieuwe volgers via het platform Ik?Mantelzorger! bij gekomen. Daarnaast zien we dat onze bezoekersaantallen via de zoekfunctie van Google omhoog schieten.

Zo veel nieuwe mantelzorgers, die ons gevonden hebben. Zo veel persoonlijke verhalen en ervaring. Zo veel ongelofelijk lieve, zorgzame mensen hier. Als we ons al die liefde die onze lezers dagelijks aan een ander geven, nu eens voorstellen als een klein vonkje… dan brandt er hier op Mantelzorgelijk elke dag een warm, helder vuur.

En dat is waar het ons om gaat. Wij willen jullie een beetje warmte laten voelen. Warmte voor al die andere mantelzorgers, maar zeker ook voor jezelf. Warmte kun je geven, maar die mag je zeker ook ontvangen! En het eerste beetje warmte kun je al halen uit de wetenschap:  ik sta er niet alleen voor….

Wij wensen al onze lezers een fijne tijd op Mantelzorgelijk. Wanneer je maar wilt, waar je maar wilt, hoe je maar wilt – door actief mee te praten of stil mee te lezen, alles kan! Mantelzorgelijk is jouw plek op het internet. Waar je warmte kunt geven – en ontvangen.

Veel liefs, Marjolijn en Barbara 

is journalist, netwerkbouwer, trainer en vertaler. Zij werkt in Nederland en Duitsland op het gebied van media, politiek en zorg.

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top