Wij geven weg: Klein geluk voor de Mantelzorger

In de dagen voor kerst willen wij jou blij maken met een kleine win-actie. 

Het boekje Klein geluk voor de mantelzorger van Maria Grijpma en Inge Jager is een cadeautje, een pareltje voor iedere mantelzorger. In de vorm van recepten die telkens beginnen met een herkenbare situatie of behoefte (je bent moe, je hebt behoefte aan steun, je wilt rust) geven Maria en Inge inspiratie, steun, troost, praktische suggesties, (h)erkenning, ervaringsverhalen en verwijzingen naar inspirerende boeken en websites. Ook Mantelzorgelijk wordt genoemd!

De heldere en liefdevolle aanwijzingen van Maria en Inge helpen (overbelaste) mantelzorgers om stap voor stap klein geluk terug in hun leven te brengen. Mantelzorger zijn is niet altijd makkelijk, steun komt soms uit onverwachte hoek en dit boekje is er daar één van!

Wij mogen twee van deze fijne boekjes weggeven – en dat gaan we heel snel doen. Wil jij Klein geluk voor de Mantelzorger hebben? Reageer dan onder dit stukje of op social media. Op 20 december sturen we de boekjes op!

is journalist, netwerkbouwer, trainer en vertaler. Zij werkt in Nederland en Duitsland op het gebied van media, politiek en zorg.

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top