skip to Main Content
Ga Maar In Mijn Schoenen Staan

Ga maar in mijn schoenen staan

We hebben al vaker met dit bijltje gehakt. Ook deze keer komt het vast wel goed. Zo gaat het al 13 jaar. Vallen en weer opstaan de plussen en de minnen. En reacties zoals ” ach het zal elke keer wel makkelijker voor jullie zijn je weet wat er komt. Wat er gebeuren gaat en hoe het werkt in het ziekenhuis. Het tegendeel is waar het wordt elke keer zwaarder. Ik die sterke vrouw voelt zich even niet zo sterk meer. Ben nu op een moment beland dat ik het even geen plaats kan geven in mijn hoofd. Na 13 jaar zorgen, angst, onzekerheid is die sterke vrouw even niet meer. Ik wil er zijn voor mijn man, mijn kinderen , mijn werk.

Maar IK dan? Schreeuw ik. Ook in de tijden dat het goed gaat met mijn man zitten de spinsels, de zorgen in mijn hoofd. Een garage die op vol staat en geen plekje vrij meer heeft. Ik kan het niet los laten het is er altijd. De boog gespannen, het Ubbet allert syndroom zoals ze het ook wel noemen.

Mijn man ligt weer voor de zoveelste keer in het ziekenhuis. Weer last van klachten druk op borst kortademig ondanks de spray komen klachten terug. Een week heeft hij hier mee rond gelopen zonder dat ik het wist. Wilde hij mij beschermen? Ontkenning bij zich zelf? Zelf zit ik in ziektewet ivm met mijn rug. Gaat het nu weer goed mee en was van plan om weer aan de slag te gaan op in werk. ik werk zelf ook in de zorg met verstandelijk lichamelijk gehandicapten met een ernstig meervoudige handicaps.

En wat een simpele ingreep zou moeten zijn leverde weer veel complicaties op. Mijn man is nier patiënt, hart, long, darm patient.

Het verhaal gaat de volgende keer vanaf hier verder. Soms zal ik terug blikken op de afgelopen 13 jaar. Maar wilde mijn start hier maken in het hier en nu.

Ik weet niet of dit de verhalen zijn  waar jullie op zitten te wachten. Voor mij een therapie om het van me af te schrijven is een soort blog dagboek vorm. Had ik 13 jaar geleden al mee moeten beginnen dan lag er nu vast wel een bestseller in de winkel..grapje.

Groetjes Karin

Karin Busser

Karin Busser

Mijn naam is Karin 40 jaar.
En zorg nu al 13 jaar voor mijn man 44 jaar. Hij is nier, hart, long, darm patiënt
We hebben twee kinderen van 14 en 11 jaar.
In 13 jaar veel mee gemaakt en zijn net weer uit een zware storm gekomen
Ik wil graag mijn verhalen mijn hart kunnen luchten.
Ervaringen delen en er van leren

Groetjes Karin

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top
Teken de petitieOverheid, praat MET mantelzorgers en NIET OVER mantelzorgers
Tekenen
X