skip to Main Content
Fatos Zorgt Voor Haar Vader: Gouden Uurtje 2

Fatos zorgt voor haar vader: Gouden uurtje 2

Vanavond watermeloen naar papa gebracht. Hij reageerde blij toen ik uit de lift stapte en zei “waar kom jij nou vandaan?” en probeerde ginnegappend mij met de krant te slaan. Dat is een dingetje van hem, hij slaat niet echt, maar daagt je ondeugend uit. Kijkt dan guitig uit zijn ogen☺. De zusters en wij dollen mee.

De watermeloen ging er in als koek en de pitjes tufte hij met aandacht uit😬.
Weer een paar zusters gezien na de vakantie. Die geef ik allemaal een knuffel, blij ze weer te zien. Papa blijkt niet afgevallen te zijn na een nieuwe weging. Gelukkig! Ik leg de linzensoep voor zijn lunch morgen met de rest van de meloen in de koelkast. Samen met de zuster brengen we hem naar de wc en doen zijn pyjama aan. We kijken rustig naar “the best of the world got talent”, zijn buurvrouw fluit en klapt bij alles. Heel relaxed en ik geniet in stilte.

Super dankbaar en blij ga ik naar huis vanavond.

Fatos’ vader heeft Alzheimer sinds 2012. Ze maken veel mee samen. Geweldige belevenissen maar vaak ook belachelijke, pijnlijke en leerzame.

Fatos Ipek-Demir

Fatos' vader heeft Alzheimer sinds 2012. Ze maken veel mee samen. Geweldige belevenissen maar vaak ook belachelijke, pijnlijke en leerzame.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Teken de petitieOverheid, praat MET mantelzorgers en NIET OVER mantelzorgers
Tekenen
Back To Top
X