skip to Main Content
Even Voorstellen: Tiny Damen, Onze Administratieve Duizendpoot!

Even voorstellen: Tiny Damen, onze administratieve duizendpoot!

Zoals jullie weten wordt Mantelzorgelijk gemaakt door mantelzorgers, voor mantelzorgers. Het bestuur (Claudia en ik), onze raad van toezicht en alle bloggende collega’s werken vrijwillig mee om ons mooie platform in de lucht te houden.

Onze vaste bloggers zien jullie natuurlijk allemaal wekelijks of maandelijks voorbij komen, als zij een kijkje in hun leven geven met hun mooie en vaak emotionele ervaringsverhalen. Toch zijn er ook een aantal mensen die belangeloos, achter de schermen, met ons meewerken. Super waardevol voor een platform als dit. De komende tijd wil ik deze – voor jullie onzichtbare –  krachten heel graag aan jullie voorstellen:

Tiny Damen – redactielid en onze administratieve duizendpoot.

Tiny is voor mij een oude bekende. Ooit (heel lang geleden 🙂 ) zat ik samen met haar in een bestuur van een feestvereniging en zij heeft via mijn oudste zus altijd contact gehouden. Toen ze hoorde dat ik bezig was met de professionalisering van Mantelzorgelijk.nl en over de hoeveel werk dat ik op mijn bordje kreeg, bood zij onmiddellijk aan om een aantal uur per week voor Mantelzorgelijk vrijwilligerswerk te komen doen. Niet als blogger maar sinds oktober 2018 als administratieve duizendpoot op onze redactie. Daar zijn we natuurlijk  heel blij maar vooral ontzettend dankbaar voor.

Tiny, dank voor al je werk ( en je geduld)  tot dusver en ik hoop dat we je nog heel lang in ons midden mogen hebben!

is ondernemer, netwerkbouwer, blogger, echtgenote, moeder en sinds 6 jaar mantelzorger voor haar vader met Alzheimer. Tevens is zij de bedenker en mede oprichter van Mantelzorgelijk.nl

Marjolijn Bruurs

is ondernemer, netwerkbouwer, blogger, echtgenote, moeder en sinds 6 jaar mantelzorger voor haar vader met Alzheimer. Tevens is zij de bedenker en mede oprichter van Mantelzorgelijk.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top
X