Even alles kwijt… mijn #mantelzorgmoment

Vandaag een klein, herkenbaar berichtje uit de berichtenbox op Facebook, dat ik graag met jullie wil delen.

“Na het boodschappen doen en uitpakken wilde ik naar de bijkeuken lopen om een paar diepvriesproducten in de vriezer te stoppen. Maar ik werd afgeleid, mijn man riep me en ik ging naar hem toe. Even een afleiding is ook logisch, het gebeurt me zo vaak, meestal door het mantelzorgen. Dus ik ging iets anders doen en vergat de doosjes voor de diepvries. Die lagen inmiddels op tafel uit het zicht.

Vannacht lag ik in bed. En ineens flitste de gedachte in mij op. Spinazie a la creme. Ik stond op en deed alsnog de spullen in de vriezer. Is dat nou niet vreemd? Ik had geen enkele gedachte meer in mijn hoofd, lag al half in slaap. En plotseling die flits. Daar kan ik heel erg van genieten.

Lieve groeten,

Bea”

Heb jij ook van die kleine, typische mantelzorgmomenten? Deel ze via de site of stuur een berichtje naar info@mantelzorgelijk.nl. En tover een glimlach op het gezicht van je mede-mantelzorgers.

 

 

is journalist, netwerkbouwer, trainer en vertaler. Zij werkt in Nederland en Duitsland op het gebied van media, politiek en zorg.

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top