skip to Main Content
Eerste Keer Naar Huisarts #ftd

Eerste keer naar huisarts #ftd

hmmmm, ik zou naar OEROL gaan voor de eerste keer maar…

Kink in de kabel, ik kwam thuis van boodschappen doen en JW thuis van het werk, ik had alles geregeld zodat ik weg kon gaan. treinkaartjes uitgeprint, boot ticket.
Ik merkte iets aan JW en zei gevoelsmatig : kan ik wel weg???

Zijn antwoord was volmondig NEE! Uh, ik was verbaasd.. hij gunde me deze dagen, eindelijk kon ik een keer weg… ik maakte me dus meteen ook grote zorgen, dit is niets voor JW.

Overwerkt, burn-out, mid-life… kan allemaal…
Ik heb die avond veel opgeschreven, wat aan me opgevallen was de afgelopen tijd.. Zou hij tegen een burn out aanzitten, ik naar de huisarts. Ze heeft goed naar me geluisterd maar wilde niet mn schrijven lezen omdat JW er niet bij was. Begreep ik wel. Dus meteen afspraak gemaakt voor de volgende dag, dan zou ik hem meenemen. En hij wilde ook gelukkig mee! Achteraf heel bijzonder, want de meeste mensen met FTD willen niet mee, daar ze zich niet ziek voelen… er is totaal niets met ze aan de hand. Schrijf hier nog wel een andere blog over!

Ze had in de gaten door de antwoorden die hij gaf dat er iets niet klopte… hij zei steeds, komt wel goed, is oke, komt wel goed. Op elke vraag, kon dus ook niet zeggen hoe hij zich voelde, want hij voelde zich oke. Wel heeft ze ons meteen doorgestuurd naar de GGZ. Dat wilde ik ook… met een eigen praktijk, die natuurlijk moest blijven draaien, wilde ik meteen de juiste hulp. En JW wilde wel mee… maar niet voor hemzelf maar voor de praktijk en misschien ook wel voor mij? geen idee. Ben echt blij dat het zo is gegaan.

We konden gelukkig ook heel snel terecht bij de GGZ ALTRECHT in Zeist. Ik als partner zat er ook bovenop.. moest wel… ons inkomen hangt er ook vanaf!

 

 

Meer verhalen van Margreet lezen ? Kijk dan even op haar website : www.margreetmantel.nl of op haar Facebookpagina.  Voor algemene informatie over FTD en voor contact met lotgenoten van mensen met FTD verwijzen we je naar www.ftdlotgenoten.nl  Deze website is gemaakt door familie en vrienden van FTD patienten.

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top
X