skip to Main Content

Doe mee met Mantelzorgelijk!

Onze website voor en door mantelzorgers groeit hard. Iedere dag krijgen we meer lezers, uit alle windstreken van Nederland! Mantelzorgelijk blijkt een geweldige opsteker voor mensen te zijn die dag in dag uit te maken hebben met de zorg voor een dierbare – daar zijn we natuurlijk heel erg blij mee.

Maar Marjolijn, Claudia en ik kunnen Mantelzorgelijk niet alleen maken. We zijn een platform en doen het samen! Om elke dag een nieuwe blog te kunnen plaatsen, hebben we verhalen van mantelzorgers nodig. Dat kunnen hele uitzonderlijke belevenissen zijn – maar ook alledaagse, kleine momenten van geluk of zorg maar ook verhalen waar jij iets aan kunt hebben.

Daarom deze oproep. Wil je iets vertellen over de dagelijkse zorgen en vragen waar je mee te maken hebt? Ken of ben je een mantelzorger met een heel gewone of heel bijzondere manier van zorgen? Wil je je hart luchten of juist iemand in het zonnetje zetten? Laat het ons weten. We kunnen op verschillende manieren zorgen dat jouw verhaal op Mantelzorgelijk komt.

  • In een reportage van de mantelzorger en de zorgvrager, met prachtige foto’s van Claudia
  • In een interview met Marjolijn of mij, waarin je je verhaal vertelt en wij het voor je opschrijven. Dit kan ook anoniem.
  • In een gastblog, die je zelf schrijft en die wij voor je delen op de site.
  • Of misschien heb jij een heel ander idee? We horen het graag!

Stuur een mailtje naar info@mantelzorgelijk.nl of laat een reactie achter. We nemen snel contact met je op!

Barbara Mounier

is journalist, netwerkbouwer, trainer en vertaler. Zij werkt in Nederland en Duitsland op het gebied van media, politiek en zorg.

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top
X