skip to Main Content
Delen Helpt!

Delen helpt!

Mantelzorgelijk is de online plek waar mantelzorgers elkaar kunnen ontmoeten om elkaars verhalen te horen, vragen, emoties en kennis te delen en – ook super belangrijk – om elkaar een hart onder de riem te steken. In de afgelopen jaren hebben al heel veel mantelzorgers hun ervaringen via Mantelzorgelijk gedeeld en met elkaar hebben we een gigantische mantelzorg-kennisbank van deze website gemaakt. Daar zijn Barbara en ik echt super trots op!
Naast alle tips en adviezen, vind je op Mantelzorgelijk heel veel verhalen uit de praktijk. Prachtige blogs, waarin een kijkje in de levens van onze gastbloggers wordt gegeven. Blogs die soms heel emotioneel, soms droevig en soms met heel veel humor werden geschreven.
Maar weet je wat nou het aller, aller fijnst is van het vertellen van je persoonlijke verhaal?  Het helpt voor onze eigen verwerking, we herkennen veel in elkaars verhalen en het helpt om de buitenwereld duidelijk te maken hoe heftig mantelzorgen soms kan zijn. Je zult versteld staan van de reacties, die je naar aanleiding van je verhalen krijgt. Echt waar, delen helpt!
Lijkt het jou fijn om jouw mantelzorg-ervaringen via Mantelzorgelijk te delen? Feel free! Het enige dat je hoeft te doen is even contact met ons op nemen via info@mantelzorgelijk.nl . Barabara of ik komen dan zo spoedig mogelijk bij je terug. Ook als je al eerder verhalen hebt geschreven – op je eigen Facebookpagina of website – willen wij ze dolgraag op deze plek delen. Uiteraard doen we dat altijd onder jouw eigen naam.
Ook kun je bijdragen door mee te doen aan de prachtige foto-blogs van onze fotografe Claudia Otten. Als dat je leuk lijkt, dan komen Claudia en ik gewoon naar je toe. We doen dan een klein interview en maken een serie foto’s van je voor onze rubriek ‘Mantelzorger in Beeld’. Op onze website staan verschillende voorbeelden. Uit ervaring weten we dat het prachtige blogs worden, waarin jij dan het middelpunt bent. Je houdt er zelfs nog een aantal prachtige foto’s aan over. Om je aan te melden kun je ook even mailen naar info@mantelzorgelijk.nl.
Horen we van je?
Lieve groet, ook van Barbara en Claudia,
Marjolijn
Marjolijn Bruurs

Marjolijn Bruurs

is ondernemer, netwerkbouwer, storyteller, echtgenote, moeder en zij was tot voor kort een zeer gedreven en ervaren mantelzorger voor haar vader met Alzheimer. Eerst in de thuissituatie en later in het verpleeghuis. Tevens is zij de bedenker en het creatieve brein van Mantelzorgelijk.nl en voorzitter van Stichting Mantelzorgelijk.

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top
X