skip to Main Content

Deel je verhaal met ons

Drie weken geleden, op de Dag van de Mantelzorg, hebben Marjolijn, Claudia en ik de website Mantelzorgelijk gelanceerd. En  de timing van Mantelzorgelijk klopt: het onderwerp mantelzorg is natuurlijk zeer actueel met alle veranderingen in de zorg. De website wordt dan ook prima bezocht.

Inmiddels hebben al tienduizenden mensen onze blogs over mantelzorg gelezen, we krijgen iedere dag meer volgers via Facebook en twitter – en de site wordt bekeken en gedeeld door politici, journalisten en professionals uit de zorgsector. De feedback is duidelijk: ‘Goed dat jullie dit doen, het is hard nodig om het geluid van mantelzorgers zélf te horen.’

Dat vinden we natuurlijk heel fijn! Wij willen met Mantelzorgelijk namelijk een stem bieden aan de vele mantelzorgers, die zonder daar zelf iets aan te kunnen doen, van de ene dag op de andere voor een dierbare moeten zorgen. Maar we willen vooral een platform zijn, waar mantelzorgers onder elkaar hun belevenissen en zorgen delen.

Daarom zijn we op zoek naar jouw verhaal. Wil je iets vertellen over de dagelijkse zorgen en vragen waar je mee te maken hebt? Ken of ben je een mantelzorger met een heel gewone of heel bijzondere manier van zorgen? Wil je je hart luchten of juist iemand in het zonnetje zetten? Laat het ons weten. We kunnen op verschillende manieren zorgen dat jouw verhaal op Mantelzorgelijk komt.

  • In een reportage van de mantelzorger en de zorgvrager, met prachtige foto’s van Claudia
  • In een interview met Marjolijn of mij, waarin je je verhaal vertelt en wij het voor je opschrijven. Dit kan ook anoniem.
  • In een gastblog, die je zelf schrijft en die wij voor je delen op de site.
  • Of misschien heb jij een heel ander idee? We horen het graag!

Stuur een mailtje naar info@mantelzorgelijk.nl of laat een reactie achter. We nemen snel contact met je op!

Deel je verhaal met Mantelzorgelijk!
Deel je verhaal met Mantelzorgelijk!

Barbara Mounier

is journalist, netwerkbouwer, trainer en vertaler. Zij werkt in Nederland en Duitsland op het gebied van media, politiek en zorg.

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top
X