De winnaar van “Twee lichamen heb ik” is bekend!

Linda van der NietVorige week hadden we een win-actie op de site – onze nieuwe schrijver Linda van der Niet geeft namelijk één exemplaar van haar mantelzorgboek “Twee lichamen heb ik” weg! We hebben veel reacties gekregen, via de website en ook via de mail. Hartelijk dank daarvoor!

Wij hebben gekozen voor de reactie van Carolien:

“Ik zou het boek graag aan een mantelzorger in mijn omgeving willen geven die ook een kind heeft met autisme en verstandelijke beperking plus een partner met NAH. Ik heb namelijk enorm veel bewondering voor haar. Wellicht biedt het boek herkenning en steun. Zou het haar graag met een persoonlijk kaartje willen overhandigen.”

Carolien, stuur je ons je adresgegevens? Dan komt het boek snel naar je toe! En veel plezier met het weggeven.

Voor ons zijn jullie reacties een teken dat er niet genoeg geschreven kan worden over mantelzorg. En dan gaat het niet alleen om bruikbare tips en advies van zorgprofessionals. Juist de persoonlijke ervaringen van mantelzorgers zijn van enorme betekenis. Daarom zijn we ook heel blij dat Linda voor Mantelzorgelijk gaat schrijven. We verheugen ons op haar eerste verhalen!

is journalist, netwerkbouwer, trainer en vertaler. Zij werkt in Nederland en Duitsland op het gebied van media, politiek en zorg.

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top