De dialyse behandeling is aangepast #werkenmantelzorg

Eerder schreef ik dat mijn vrouw zich niet lekker voelde. Gelukkig gaat het een stuk beter. De dialyse behandeling is aangepast en het werkt. Haar streefgewicht is aangepast naar boven. Gelukkig eet mijn vrouw weer beter waardoor haar gewicht weer wat aankomt. Gevolg is wel dat het dialyse streefgewicht moet worden aangepast. Dat is nu gedaan.

Volgende week moeten we naar het ziekenhuis voor een onderzoek aan een wondbreuk welke is opgetreden. Dit is het gevolg van de transplantatienier welke een jaar geleden is verwijderd. Om de breuk op te lossen kan er een matje worden geplaatst. Vraag is nu of het matje nadelige gevolgen heeft voor het plaatsten van een donornier. Als dit niet het geval is kan er wat aan de gevolgen van de breuk gedaan worden.
Alle voor de operatie van de schouder is geregeld in het ziekenhuis. De operatie zal plaats vinden op een maandag, een dilayse dag. Mijn voorstel om de dialyse dan te verplaatsen naar de zondag ervoor is overgenomen. Zondag zal mijn vrouw dan al opgenomen worden. Na de operatie staat 2 dagen opname. Hopelijk verlengen ze dit tot de dialyse van de vrijdag. Dit verzoek is ook gedaan. Moeten de uitslag hier nog van krijgen.
Op het werk heb ik tot zover als het mogelijk is geregeld voor na de operatie. Ik werk nu wat meer en kan dan als het nodig is vrij nemen, vakantiedagen opnemen en een paar dagen zorgverlof..

"Ik ben mantelzorger, een trotse mantelzorger."

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top