skip to Main Content

Dagboek van een mantelzorger: Mijn verhaal, recht uit mijn hart en ziel

Mijn verhaal, recht uit mijn hart en ziel. Het is verdrietig, maar de ziekte van papa heeft ook mooie dingen gebracht. Ik heb onvergetelijke herinneringen met hem gemaakt, ondanks dat het bijna niet te accepteren is de situatie waar hij (en wij dus) zich in bevindt. Zowel de zorg als de Turkse gemeenschap zouden zich moeten ontwikkelen. Betere zorg, meer bewustwording. Ik hoop dat oa deze films daaraan zullen bijdragen en zal in ieder geval hier aandacht voor blijven vragen.
#mantelzorg #inclusie #oudere #migranten #omaz

Avatar

Fatos Ipek-Demir

Fatos' vader heeft Alzheimer sinds 2012. Ze maken veel mee samen. Geweldige belevenissen maar vaak ook belachelijke, pijnlijke en leerzame.

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top
X