Dagboek van een mantelzorger: Gouden uurtje met papa

Vandaag ging ik na een maand vakantie naar papa. Mijn ❤️klopte in mijn keel want hoe zou hij mij begroeten?
Hij zat met een waterijsje in de woonkamer en begroette me blij en vrolijk. Wat mij dolgelukkig maakte natuurlijk. Dikke knuffel. Even praten met de EVV’er die zei dat het heel goed geregeld was met de diverse bezoekers in de vakantie. Ik ben blij dat we de dames van @leefleuk hebben ingehuurd en natuurlijk zijn twee buddies.

4 Kilo afgevallen
Wat minder fijn is, is dat het steeds slechter gaat met wat hij kan. Hij laat zich zelfs voeren door mij en hij weet dus niet meer goed wat eten is. Hij blijkt 4 kilo afgevallen te zijn. Kijken welk maatregelen we kunnen nemen dus.

Oom Mustafa en pannenkoeken eten
Papa is en blijft een zorgzame man en vraagt in het bos hoe het met Mustafa is, ik begrijp niet goed wat hij zegt maar praat wat mee en zeg dat hij de groeten krijgt. Oom Mustafa is al jaren dood maar de familie in Turkije heeft papa allemaal de groeten gedaan dus er zit wel een stukje waarheid in. Samen lopen we door de bosjes van Pex en eten een lekkere pannenkoek. Hij laat zich een beetje voeren en een paar hapjes eet hij zelf. Het was een heerlijk gouden uurtje met mijn papa. 🍀Voldaan en blij ga ik naar huis.
#dagboekvaneenmantelzorger #oudere #migranten #mantelzorg

gouden momentje met papa

Fatos' vader heeft Alzheimer sinds 2012. Ze maken veel mee samen. Geweldige belevenissen maar vaak ook belachelijke, pijnlijke en leerzame.

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top