skip to Main Content
Dag Van De Mantelzorg: Wij Hebben Een Bijzonder Cadeau Voor Jou! #foto #dank #winnen

Dag van de Mantelzorg: Wij hebben een bijzonder cadeau voor jou! #foto #dank #winnen

Lieve mantelzorger!

Zoals ieder jaar worden vandaag overal in Nederland mantelzorgers in het zonnetje gezet. Éen dag per jaar, op 10 november, is het Dag van de Mantelzorger – met heel veel aandacht voor de miljoenen mensen die belangeloos voor een dierbare zorgen. Daar ben jij er één van.

Wij weten allemaal dat mantelzorg iets is, dat iedere dag doorgaat. Wat Mantelzorgelijk betreft is het dan ook morgen wéér Dag van de Mantelzorger. En overmorgen. En ook op 15 januari, 4 juni, 12 augustus en alle andere dagen van het jaar. Maar toch willen we er, net als jij misschien, vandaag even extra bij stilstaan dat mantelzorg iets bijzonders is.

En dat doen we met een prachtig cadeau – een exclusieve foto onze vaste fotografe, Claudia Otten. Claudia maakt niet alleen foto’s voor Mantelzorgelijk. Zij is een vakvrouw met veelzijdige klanten een prachtig portfolio aan vrij werk. En het fijne is dus: wij mochten van Claudia één foto uitzoeken om vandaag weg te geven aan een mantelzorger. Natuurlijk doen we dat met veel trots en plezier.

Met deze unieke foto willen we je een hart onder de riem steken en je bedanken voor al jouw zorg – en al dat moois dat jij iedere dag in het leven van je dierbare brengt.

Wil jij deze prachtige foto aan de muur? Of ken je een mantelzorger, die echt een grote pluim verdient en dit kunstwerk wel zou waarderen? Laat het ons weten! We geven de foto weg op canvas – je kunt kiezen tussen formaat 80 x 60 cm of 70 x 100 cm.

De “regels” zijn simpel. Noem in de comments je eigen naam of die van iemand anders – dat maakt niet uit. Je hoeft geen uitgebreide verhalen te vertellen waarom juist jij deze foto van Claudia moet winnen. Wij weten namelijk al dat jij als mantelzorger iedere dag voor iemand anders zorgt. Dat hoef je niet te bewijzen. Wil je wél iets vertellen over je eigen mantelzorgsituatie of over degene aan wie je deze foto gunt? Heel graag! We kijken uit naar je verhaal.

Wij – Marjolijn en ik – gaan op 14 november alle reacties bekijken. Onder dit bericht, op social media en in de mailbox. En vervolgens zoeken we een winnaar uit. Iedereen maakt dezelfde kans. Dus je kan alleen je naam noteren, of een mooi verhaal met ons delen, wat jij wilt.

En wie weet heb jij over een paar dagen deze prachtige foto aan de muur. Als blijvende herinnering aan jouw zorg voor een naaste. Maar of je hem wint of niet maakt niet uit voor wat we nu tegen jou willen zeggen.

Dank, lieve mantelzorger, voor alles wat je doet. We hebben daar geen speciale dag voor nodig. Maar het is fijn om het even tegen elkaar te zeggen. Je bent onmisbaar. En je bent geweldig. Dankjewel!

 

is journalist, netwerkbouwer, trainer en vertaler. Zij werkt in Nederland en Duitsland op het gebied van media, politiek en zorg.

Barbara Mounier

is journalist, netwerkbouwer, trainer en vertaler. Zij werkt in Nederland en Duitsland op het gebied van media, politiek en zorg.

Dit bericht heeft 1 reactie
  1. Zes jaar hebben we gewacht tot je uit het verre Nepal onze zoon werd. Een slimme, prachtige zoon die alles wat er in de wereld gebeurde opslokte, onze nieuwe minister president zei ik wel eens gekscherend. Na 5 jaar kwam je zusje Samita, en we leefden nog lang en gelukkig…. Helaas toen je 10 jaar was ging ’t fout, je bleek een virus in je hoofd te hebben overgehouden van de mazelen die je in ’t kindertehuis had gehad. Binnen no time kon je niets meer, je prachtige lijf ging vervormen, handen, voeten, rug vergroeiden, 3x bijna dood, maat na 6 jaar ben je er nog, sterk, vrolijk, dankbaar, wow wat ben jij sterk en wat heb ik een bewondering voor je! De foto dat ben jij, de zon maar ook wolken omdat het best een pittig bestaan is. Ik bewonder je lieve Anand

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Teken de petitieOverheid, praat MET mantelzorgers en NIET OVER mantelzorgers
Tekenen
Back To Top
X