skip to Main Content
Corona Hulplijnen Staan Roodgloeiend. Daarom Nu 1 Centraal Nummer! #mantelzorg

Corona hulplijnen staan roodgloeiend. Daarom nu 1 centraal nummer! #mantelzorg

Vanaf het moment dat wij drie hulplijnen hebben ingesteld om mantelzorgers met raad en daad bij te staan in deze tijden van corona, wordt Mantelzorgelijk overstelpt met telefoontjes van ongeruste mantelzorgers. Het is inmiddels duidelijk, dat mantelzorgers het liefst praten met ervaren lotgenoten. De mensen van Mantelzorgelijk zijn allemaal zelf ook mantelzorger en hebben jarenlange ervaring.

Dit is voor ons reden geweest om de nummers te wijzigen in één duidelijk telefoonnummer die te bellen is door bezorgde mantelzorgers. Deze hulplijn is 7 dagen per week, van 08.30 tot 22.30 uur, te bereiken en er zijn nu 10 lijnen  beschikbaar zodat mantelzorgers ons ten alle tijden kunnen bereiken. Tevens worden er meer vrijwilligers in gezet. Naast Aletta en mijzelf zullen de hulplijnen bemand of eigenlijk bevrouwt worden door Margreet van der Voort, Anne Boeser (jonge mantelzorger) en Claudia Otten.

Heb je onze mobiele nummers opgeslagen of genoteerd?  Dan verzoeken wij je vriendelijk deze aan te passen naar het centrale hulplijnnummer:

 

088 – 505 4331

 

Wel blijft Mariska van Gennep haar nummer (06 28 11 19 64) voor mantelzorgers van palliatieve patiënten gebruiken.

Delen van dit bericht wordt zeer gewaardeerd!

 

 

Avatar

Marjolijn Bruurs

is ondernemer, netwerkbouwer, storyteller, echtgenote, moeder en zij was tot voor kort een zeer gedreven en ervaren mantelzorger voor haar vader met Alzheimer. Eerst in de thuissituatie en later in het verpleeghuis. Tevens is zij de bedenker en het creatieve brein van Mantelzorgelijk.nl en voorzitter van Stichting Mantelzorgelijk.

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top
X