Butler foto © Claudia Otten

Butler de mantelzorg4voeter:’ We gaan muisjes kopen’

Ik lig maar te wachten en het duurt me allemaal veel te lang. Ik mag niets verklappen van vrouwtje, maar ik ga een klein beetje van het nieuws doorvertellen. We hebben beschuiten gekocht vandaag, en muisjes. Vrouwtje bleef er maar over aan de gang. “We gaan muisjes kopen Butler”, riep ze de hele tijd. En ik maar denken wat moeten we in vredesnaam met die beesten. Ik dacht eerst van die grijze mormeltjes, van je trippel de trippel, je kent ze wel. Maar nee hoor niks geen getrippel. Muisjes in een doosje om op te eten boven op een beschuit. Waarom we dit zijn gaan doen? Er komt een puppy! Alwéér zullen jullie denken! Maar nu geen baby-puppy, nee nu een honden-puppy. Echtwaar! En ik mag helpen om het nieuwe hondje alles te leren. Dat heeft het vrouwtje verteld. Dat moet ook wel want het hondje gaat studeren, voor hulphond! Ik hoop maar dat het een slimmerdje is. Anders word je van school gestuurd denk je niet? Gelukkig heb ik dat niet meegemaakt. Puppy zal snel komen, heel snel en dan ga ik jullie alles vertellen. Ook de naam. En natuurlijk laat ik foto’s zien. Maar voor nu moeten we wachten. Of misschien moeten we gewoon een beschuitje nemen met de ….. muisjes. Blauw of toch roze!? 😂 #BUTLER

Anita leeft 24 uur per dag met haar hulphond Butler. Anita’s moeder had ms, nu is zij zelf moeder met ms. Daarnaast is ze echtgenote, netwerker, van mantelzorg2voeter naar mantelzorg4voeter, blogger en drijvende kracht achter stichting De Hond Kan De Was Doen. Voor Mantelzorgelijk blogt zij over haar leven.

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top