skip to Main Content
Butler De Mantelzorg4voeter: Shoppen!

Butler de mantelzorg4voeter: Shoppen!

Wij gaan echt wel vaak shoppen, kleine boodschapjes doen. Dat vinden we gewoon gezellig. Vrouwtje weet dat ik het leuk vind om van alles te pakken voor haar. Maar ze staat wel vaak te praten. Ik wacht dan geduldig. Dat is niet echt zielig hoor, want als ik lang buiten wil snuffelen dan wacht zij net zo geduldig op mij. Nu vertelt ze tegen iedereen die het maar horen wilt dat ze oma is geworden. Raar woord oma, vind ik. Iedereen maakt grapjes daarover. De meest gekke dingen worden erover haar gezegd. Ik kan er niet echt om lachen. Vooral die over Opa en bed, die schijnt wel het leukst te zijn. Belachelijk toch. Ze is gewoon mijn vrouwtje. Maar al dat gepraat van vrouwtje leverde vandaag wel wat op. Van Danny, een hele aardige jongen, waar vrouwtje overigens ook graag mee praat, kregen we opeens een cadeautje! Zomaar midden in de winkel terwijl ik de havermoutkoekjes aan het testen was, kwam Danny opeens met een blauw pakketje naar ons toe. En hij zei: gefeliciteerd met je kleinzoon!! En wat kregen we.. beschuit met muisjes, met schoenen op een kaartje. Lachen hoor. Blauwe schoenen. Van Albert Heijn, De Horden voor puppy …uhhhm baby Niek! Dat wordt smullen! Ik ben benieuwd of baby Niek dit lekker vindt. Eerst maar eens gaan kijken of hij wel tanden heeft, ik heb ze eigenlijk nog niet gezien. Gek, puppy’s hebben die toch wel, dacht ik.

#BUTLER #Mantelzorg4voeter #assistentiehond

Avatar

Anita Korff de Gidts

Anita leeft 24 uur per dag met haar hulphond Butler. Anita’s moeder had ms, nu is zij zelf moeder met ms. Daarnaast is ze echtgenote, netwerker, van mantelzorg2voeter naar mantelzorg4voeter, blogger en drijvende kracht achter stichting De Hond Kan De Was Doen. Voor Mantelzorgelijk blogt zij over haar leven.

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top
X