Butler de mantelzorg4voeter : Niets is zo veelzijdig als mijn werk

Niets zo veelzijdig als mijn werk. Zo loop ik relaxed te winkelen met mijn vrouwtje en dan krijgt ze ineens haast want moet er van alles uit de kasten getrokken worden. Mantelzorgman wordt naar boven gestuurd met de opdracht om spullen te halen. Ik snap niet wat er gaat komen maar ik voel dat het iets niet alledaags is. En ja hoor hoor ik gestommel en geritsel en daar komen de zakken al aan. Vrouwtje wordt helemaal opgewonden van het zien van de zakken vol met allemaal, tja wat eigenlijk? We halen samen alles overhoop. Hier hou ik van. Feessie! Ik hoor geratel en geklapper, en vind het niet echt prettig aan mijn oren. Vrouwtje heeft de grootste schik en ze roept maar over Holland en ik hoor maar hup hup Holland hup. Het schijnt nogal leuk te zijn. Dat is het ook, samen al die dingen doen is altijd dikke pret.
Dan komt er een hele grote ronde doos naar beneden. Nee, nu is het hek van de dam. Ik moet stokjes pakken, wat ik altijd leuk vind. Maar in plaats dat ik er mee mag spelen, gaat zij er mee op die doos staan te slaan. Een kabaal en een schik dat ze heeft. Ik ben blij dat we in de tuin zijn en dat er geen anderen honden bij zijn. Ik zou me rot schamen voor mijn vrienden. Stiekem vind ik het ook wel leuk want ik wordt er ook vrolijk van als vrouwtje zo gek aan het doen is. Ze stopt net zo snel met het harde geluid maken als ze begonnen is, want ze zegt tegen me dat ze het zielig vind als ze dat doet voor mijn oren. Iedereen weet immers dat wij veel beter kunnen horen dan de mensen. En als er iemand keihard op zo’n ding staat te timmeren dan kan dat zelfs pijn doen aan hondenoren. Nee dat wil mijn vrouwtje zeker weten niet. Al deze spullen zijn oranje en daarmee gaan ze zitten roepen en gek doen bij een wedstrijd en hopen dat er gewonnen gaat worden. Vrouwtje is voor de goeie club! Allemaal dames, die op de grond zitten en dan de bal keihard over een net gooien en smijten. En de dames rollenbollen over het veld, keihard. Ik heb het vaak gezien. Maar mag dan niet achter die bal aan tussen de meisjes door. Dikke pech, want dat zou toch kicken zijn. Wedden dat ik sneller ben dan zij want zij zitten allemaal op hun billen en ik zou er doorheen rennen. Dat is vast de reden dat ik beter kan spelen met mijn honden vrienden zoals Spetter. Dat is veel eerlijker natuurlijk. Voor nu zijn wij er klaar voor, alles klaar voor een potje WK zitvolleybal! #BUTLER #assistentiehond
#wkzitvolleybal2018 #volley2018 #nevobo #paravolleydamesnl

Anita leeft 24 uur per dag met haar hulphond Butler. Anita’s moeder had ms, nu is zij zelf moeder met ms. Daarnaast is ze echtgenote, netwerker, van mantelzorg2voeter naar mantelzorg4voeter, blogger en drijvende kracht achter stichting De Hond Kan De Was Doen. Voor Mantelzorgelijk blogt zij over haar leven.

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top