Boekverloting – ‘Twee lichamen heb ik’ van Linda van der Niet

Wij krijgen op de redactie heel veel boeken toegestuurd van – vaak – mantelzorgers die over hun zorgervaringen hebben geschreven. Super leuk om inspiratie voor onze website uit te halen, maar inmiddels is de stapel enorm hoog geworden. Tijd om een aantal exemplaren weg te geven aan onze trouwe lezers.

Hoe we dat doen? We gaan de komenden weken verloten! Soms hebben we 2 of 3 exemplaren maar soms ook maar 1. Dus loten is wel zo eerlijk. Als je interesse hebt, geef dan even een korte reactie onder dit bericht op Facebook of op Twitter. Wij zullen dan alle namen op lootjes schrijven, in een pot doen en er een uittrekken. Vervolgens nemen wij contact op met de winnaar en zorgen we dat je het betreffende boek thuis ontvangt.

Deze week verloten wij ‘Twee lichamen heb ik’ – geschreven door moeder en mantelzorger Linda van der Niet.

Linda schreef openhartige colums over de opvoeding van een kind met autisme en een verstandelijke beperking. De columns in dit boek schreef Linda vanuit haar persoonlijke beleving voor ‘Engagement’: het ledenmagazine van de Nederlandse Vereniging voor Autisme.

Linda van der Niet is getrouwd met André. Samen hebben ze twee dochters: Daniëlle (2000) en Debbi (2003). Daniëlle heeft klassiek autisme en een (licht) verstandelijke beperking.

In de loop van de week maken we via sociale media bekend wie het boek gewonnen heeft. Niet gewonnen maar wil je het boek wel graag lezen?  Het boek is ook gewoon te bestellen via DEZE LINK

Avatar foto

Sociaal ondernemer en initiatiefnemer Mantelzorgelijk.nl, ervaringsdeskundige, mantelzorgveteraan.

Dit bericht heeft 1 reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top