Boekverloting: “Twee lichamen heb ik” door Linda van der Niet

Linda van der NietLinda van der Niet is mantelzorger.  Haar oudste dochter is gehandicapt en haar man heeft darmkanker. Linda schrijft columns in een landelijk blad die zijn gebundeld in het boek ‘Twee lichamen heb ik’.  

Linda stelde voor één boek weg te geven aan de lezers van Mantelzorgelijk. Dit boek willen wij onder onze lezers verloten. Wil je kans maken of een andere mantelzorger met dit boek verrassen? Laat dan in een reactie onder dit bericht de reden weten waarom je het wilt hebben!

Deze actie loopt tot uiterlijk maandag 13 juni a.s. De uitslag wordt volgende week via deze website bekend gemaakt.

Linda van der NietEn we hebben nog meer leuk nieuws: Linda gaat voor Mantelzorgelijk bloggen! Wij verheugen ons op haar verhalen!

 

 

Avatar foto

Sociaal ondernemer en initiatiefnemer Mantelzorgelijk.nl, ervaringsdeskundige, mantelzorgveteraan.

Dit bericht heeft 0 reacties

  1. Beste Linda en Marjolein,

    Ik zou het boek graag aan een mantelzorger in mijn omgeving willen geven die ook een kind heeft met autisme en verstandelijke beperking plus een partner met NAH. Ik heb namelijk enorm veel bewondering voor haar. Wellicht biedt het boek herkenning en steun. Zou het haar graag met een persoonlijk kaartje willen overhandigen.

  2. Ik zou het boek van Linda graag willen winnen omdat ik heel erg benieuwd ben hoe zij het ervaart en ermee omgaat om voor meer mensen mantelzorger te zijn. Ik zelf ben ook mantelzorger zowel voor mijn zoon als voor beide ouders.

  3. Ben vooral benieuwd hoe Linda zorgt voor nog een stukje eigen leven, naast de zorg voor man en dochter. Zelf zorg ik voor een meervoudig gehandicapte zoon met progressieve ziekte en een zoon met autisme. Mijn man is helaas 6 jaar geleden overleden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top