skip to Main Content
Boekverloting – Lieve Floortje. Doe Je Weer Mee?  #zorgintensiefkind #rettsyndroom

Boekverloting – Lieve Floortje. Doe je weer mee? #zorgintensiefkind #rettsyndroom

Wij krijgen op de redactie heel veel boeken toegestuurd van – vaak – mantelzorgers die over hun zorg ervaringen hebben geschreven. Super leuk om inspiratie voor onze website uit te halen maar inmiddels is de stapel enorm hoog geworden. Tijd om een aantal exemplaren weg te geven aan onze trouwe lezers.

Hoe we dat doen? We gaan de komenden weken verloten! Soms hebben we 2 of 3 exemplaren maar soms ook maar 1. Dus loten is wel zo eerlijk. Als je interesse hebt, geef dan even een korte reactie onder dit bericht op Facebook of op Twitter. Wij zullen dan alle namen op lootjes schrijven, in een pot doen en er een uittrekken. Vervolgens nemen wij contact op met de winnaar en zorgen we dat je het betreffende boek thuis ontvangt.

Deze week verloten we het boek ‘Lieve Floortje’ van Yolanda van Boven, moeder en mantelzorger voor haar dochter met Rett syndroom.

Yolanda schrijft : ‘Ik schrijf aan jou over 18 jaar verbonden zijn. Over jouw kwetsbare leven en mijn wirwar van emoties. Over samen sterk zijn, over vasthouden aan mogelijkheden en jouw stralende lach. Over de mensen die om jou en ons heen staan en met wie wij de zorg delen.Over de obstakels die wij tegenkomen binnen ons zorgstelsel.
Jij hebt Rett syndroom maar die naam kan synoniem staan voor elke diagnose waarbij een kind meervoudige beperkingen heeft. Mijn gevoelens zijn uniek omdat ze van mij zijn, universeel omdat ze voor veel ouders herkenbaar zullen zijn. Ons verhaal geeft inzicht aan wie betrokken is bij een bijzonder gezin of bij de complexe zorg die kinderen als jij nodig hebben. Het biedt aanknopingspunten om eerlijk het gesprek aan te gaan.’

In de loop van de week maken we via sociale media bekend wie het boek gewonnen heeft. Niet gewonnen? Het boek is ook gewoon te bestellen via de website Lieve Floortje.

 

Marjolijn Bruurs

is ondernemer, netwerkbouwer, blogger, echtgenote, moeder en sinds 6 jaar mantelzorger voor haar vader met Alzheimer. Tevens is zij de bedenker en mede oprichter van Mantelzorgelijk.nl

Dit bericht heeft 1 reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top
Teken de petitieOverheid, praat MET mantelzorgers en NIET OVER mantelzorgers
Tekenen
X