skip to Main Content
Boekverloting: Lichtbundel Van Ernst Buning. Loot Je Mee?

Boekverloting: Lichtbundel van Ernst Buning. Loot je mee?

Wij krijgen op de redactie heel veel boeken toegestuurd van – vaak – mantelzorgers die over hun zorg ervaringen hebben geschreven. Super leuk om inspiratie voor onze website uit te halen, maar inmiddels is de stapel enorm hoog geworden. Tijd om een aantal exemplaren weg te geven aan onze trouwe lezers.

Hoe we dat doen? We gaan de komenden weken verloten! Soms hebben we 2 of 3 exemplaren, soms ook maar 1. Dus loten is wel zo eerlijk. Als je interesse hebt, geef dan even een korte reactie onder dit bericht op Facebook of op Twitter. Wij zullen dan alle namen op lootjes schrijven, in een pot doen en er een uittrekken. Vervolgens nemen wij contact op met de winnaar en zorgen we dat je het betreffende boek thuis ontvangt.

Deze week verloten we het boek Lichtbundel van Ernst Buning:

Het boek ‘Lichtbundel, inspiratie voor mantelzorgers‘  bevat 40 korte verhalen. Verhalen over mantelzorg en dementie, gebaseerd op Ernst zijn eigen ervaringen en ontmoetingen die hij had met lotgenoten. Het zijn verhalen van hart tot hart, waarin steeds gezocht wordt naar een positieve benadering, zonder daarbij de harde werkelijkheid van dementie uit de weg te gaan.

Doe je weer mee?

 

Marjolijn Bruurs

Marjolijn Bruurs

is ondernemer, netwerkbouwer, storyteller, echtgenote, moeder en zij was tot voor kort een zeer gedreven en ervaren mantelzorger voor haar vader met Alzheimer. Eerst in de thuissituatie en later in het verpleeghuis. Tevens is zij de bedenker en het creatieve brein van Mantelzorgelijk.nl en voorzitter van Stichting Mantelzorgelijk.

Dit bericht heeft 4 reacties
  1. Ik werk in de zorg en ben ook mantelzorger.
    Tijdens mijn werk kom ik iedere dag familie en mantelzorgers tegen. Ik heb veel gesprekken en probeer ze te steunen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top
X