skip to Main Content
Boekverloting: Klein Geluk Voor De Mantelzorger. Loot Je Mee?

Boekverloting: Klein geluk voor de mantelzorger. Loot je mee?

Wij krijgen op de redactie heel veel boeken toegestuurd van – vaak – mantelzorgers die over hun zorg ervaringen hebben geschreven. Super leuk om inspiratie voor onze website uit te halen, maar inmiddels is de stapel enorm hoog geworden. Tijd om een aantal exemplaren weg te geven aan onze trouwe lezers.

Hoe we dat doen? We gaan de komenden weken verloten! Soms hebben we 2 of 3 exemplaren, soms ook maar 1. Dus loten is wel zo eerlijk. Als je interesse hebt, geef dan even een korte reactie onder dit bericht op Facebook of op Twitter. Wij zullen dan alle namen op lootjes schrijven, in een pot doen en er een uittrekken. Vervolgens nemen wij contact op met de winnaar en zorgen we dat je het betreffende boek thuis ontvangt.

Deze week verloten we een exemplaar van Klein geluk voor de mantelzorger, geschreven door Maria Grijpma en Inge Jager.

Klein geluk voor de mantelzorger biedt de 4 miljoen mantelzorgers die Nederland rijk is allerlei mogelijkheden om goed voor zichzelf te zorgen. Helaas is er niemand die we zo slecht behandelen als onszelf. Dat is wonderlijk, we zorgen direct gul voor een naaste en we tuimelen als we niet uitkijken vrijwel direct in de valkuil om onszelf daarbij te vergeten.

kleingeluk-mantelzorgKlein geluk voor de mantelzorger helpt je om goed voor jezelf te zorgen. Je kunt aan de hand van een lijst met verschillende behoeftes een recept kiezen om ter plekke Klein Geluk te brengen in jouw situatie. Heb je behoefte aan rust, steun, energie of vrolijkheid? Zoek en vind suggesties om goed om te gaan met een schuldgevoel; lekker samen op pad te gaan; de sleur te doorbreken of pas een van de 15 oppeppers toe, om je weer kwiek en energiek te voelen. De aanwijzingen in het boek helpen je om op een heel simpele manier het Kleine Geluk terug te brengen in je leven. Zo kun je op jouw manier een toegewijde mantelzorger zijn, met alle steun en hulp die passend is. Bij alle recepten verwijzen de schrijfsters naar inspirerende boeken en websites en je leest hoe andere mantelzorgers hun leven lichter maken door goed voor zichzelf te zorgen.

In de loop van de week maken we via sociale media bekend wie het boek gewonnen heeft. Niet gewonnen? Het boek is ook gewoon te bestellen via DEZE LINK

Succes en tot volgende week!

Marjolijn Bruurs

Marjolijn Bruurs

is ondernemer, netwerkbouwer, storyteller, echtgenote, moeder en zij was tot voor kort een zeer gedreven en ervaren mantelzorger voor haar vader met Alzheimer. Eerst in de thuissituatie en later in het verpleeghuis. Tevens is zij de bedenker en het creatieve brein van Mantelzorgelijk.nl en voorzitter van Stichting Mantelzorgelijk.

Dit bericht heeft 2 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top
X