skip to Main Content
Boektip: Zorg Op Recept #dementie

Boektip: Zorg op recept #dementie

Jolanda van der Velden werkt al geruime tijd in de zorg voor mensen met dementie. Ze doet haar werk met heel veel liefde en passie en heeft onlangs een heel leuk boekje geschreven: Zorg op recept. In haar boek heeft Jolanda haar ervaringen als verzorgende voor mensen met een vorm van dementie op een leuke wijze weten neer te zetten. Ze schreef haar boek om ook eens de andere kant van de zorg te belichten omdat de zorg uit zoveel meer bestaat dan ‘konten wassen’.

Jolanda: ” Ik wil proberen om met de verhalen die ik in mijn werk meemaak jullie kennis te laten maken met de leuke kant van de zorg. Want laten we eerlijk zijn, er heerst een vrij negatief beeld als je het hebt over zorg.” 

Ik heb Jolanda’s boekje gelezen en heb meermaals zitten grinniken om de dingen die zij, haar collega’s en hun bewoners meemaken. Voor mij was het heel herkenbaar vanwege de situatie met mijn vader. De indruk die ik kreeg was meteen: zo’n verzorgende gun je alle mensen in verpleeginstellingen. Ook als je zelf in de zorg werkt of als je mantelzorger bent voor iemand met dementie die nog thuis woont, is dit boekje hartstikke leuk!

Wat Zorg op recept speciaal maakt? Bij elk verhaaltje heeft Jolanda een receptje geplaatst. Super leuk en origineel!

Nog een leuk weetje: Jolanda heeft Mantelzorgelijk twee exemplaren geschonken om onder onze trouwe lezers te verloten. Reageer dus snel onder dit bericht op onze website. Binnen een week maken we de twee winnaars bekend en zorgen we dat het boek bij hen thuis bezorgd wordt.

Wil je het boekje nu meteen al bestellen? Dat kan voor € 18,50  via  deze link.

 

 

 

 

is ondernemer, netwerkbouwer, blogger, echtgenote, moeder en sinds 6 jaar mantelzorger voor haar vader met Alzheimer. Tevens is zij de bedenker en mede oprichter van Mantelzorgelijk.nl

Marjolijn Bruurs

is ondernemer, netwerkbouwer, blogger, echtgenote, moeder en sinds 6 jaar mantelzorger voor haar vader met Alzheimer. Tevens is zij de bedenker en mede oprichter van Mantelzorgelijk.nl

Dit bericht heeft 4 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top
X