Wie heeft het boek “Liefde met Voorbedachten Rade” gewonnen?

Lieve lezers van Mantelzorgelijk,

Het is alweer even geleden dat we onze winactie met het boek van Jos Benders, Liefde met Voorbedachten Rade, hebben gehouden. Wat hebben jullie een fijne reacties gestuurd. De redenen waarom jullie het boek willen winnen zijn even veelzijdig als jullie karakters en manier van mantelzorgen. Interesse, medeleven, troost, tips, terugdenken…

We gaan het niet spannender maken dan het al is.

Tromgeroffel

De winnaars van de vijf boeken zijn:

Ingrid van der Voort,
Agatha de Weerd,
Hetty Termaat-Steenbergen,
Elga Verkuijl en
Elma van der Stelt!

Lieve dames, nemen jullie even contact met ons op? We hebben jullie adressen nodig, dan kunnen we de boeken versturen.

En voor iedereen die het boek “Liefde met voorbedachten rade” graag wil lezen en nu net buiten de prijzen valt, hier is een link naar het boek én de mogelijkheid om het aan te schaffen.

is journalist, netwerkbouwer, trainer en vertaler. Zij werkt in Nederland en Duitsland op het gebied van media, politiek en zorg.

Dit bericht heeft 2 reacties

  1. Ongelooflijk! Door mijn naam te googelen vanwege MijnNaamBeschermen.nl kom ik een heel oud bericht tegen waarin ik genoemd word. Ik zie dit bericht nu voor het eerst! Helaas! Ik had een boek gewonnen, maar kom dat pas na 1 1/2 jaar te weten. Hoop dat jullie iemand anders blij hebben kunnen maken!

    1. Hoi Hetty, wat leuk om van je te horen! We hebben de winnaars destijds via de site en social media bekend gemaakt – zonder mailadres kun je mensen niet persoonlijk bericht sturen… Maar inderdaad, na een maand of twee niks gehoord te hebben, is het boek naar iemand anders gestuurd. Hartelijke groet en wie weet tot binnenkort op de site of op social media! Barbara

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top