Beterschap voor Eric!

Op de plek van onze vaste gastblogger Eric ineens een berichtje van mij. Omdat Eric vandaag een operatie ondergaat en door alle voorbereidingen niet in de gelegenheid was om zelf te bloggen. Daarom wensen Margreet, Claudia en ik – maar ongetwijfeld ook alle andere vaste bloggers, vrijwilligers en trouwe volgers van Mantelzorgelijk – Eric vanaf zijn vaste vrijdagochtendplekje van harte beterschap en een spoedig herstel.

Wisten jullie trouwens dat Eric vrijwel vanaf de start ál zijn verhalen rondom de zorg voor zijn vrouw via ons mooie platform door en voor mantelzorgers met onze achterban deelt? Al 7 jaar  lang, elke week een ervaringsverhaal. Moet je eens nagaan. Dat zijn minstens 365 blogs alleen al van Eric! Niet alleen fijn voor ons als lotgenotenplatform, maar ook voor héél veel mantelzorgers die in een zelfde situatie als Eric zitten. Zijn verhalen zorgen immers voor veel erkenning en herkenning. Ervaringen delen met lotgenoten geeft steun, kracht en moed. Dat kun je als mantelzorger altijd goed gebruiken.

Dank dat je ons je al die jaren deelgenoot maakte, Eric. Hopelijk ben je snel weer terug op ons fijne platform en kunnen we het vervolg op al jouw mantelzorgervaringen hier weer lezen. Hou je ongelofelijk taai, we duimen voor je!

Liefs van ons allemaal

XXX

 

Avatar foto

Sociaal ondernemer en initiatiefnemer Mantelzorgelijk.nl, ervaringsdeskundige, mantelzorgveteraan.

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top