skip to Main Content

Ben jij mantelzorger? Oproep van Bianca de Vries

Ben jij mantelzorger van een zorgvrager met dementie? Dan wil ik jou vinden!

imageIn een nieuw te schrijven boek ga ik mantelzorg bij dementie in de spotlight zetten. Je kunt er lezen over mijn persoonlijke ervaringen met mantelzorg voor mijn vader met de ziekte dementie. Maar niet alleen mijn verhaal komt in de spotlight.
Ook jouw verhaal krijgt plek!

Om jouw verhaal als mantelzorger plek te geven wil ik jou graag vinden. Ik wil je uitnodigen om in een kort bericht jouw meest dringende vraag te stellen over problemen die jij ondervindt bij deze uitdagende rol die je hebt. Mantelzorg is een pittige rol. En kan je soms helemaal in beslag nemen. Met soms vergaande gevolgen.

Uit de vragen die ik ontvang worden de meest voorkomende geïnventariseerd. Deze zullen in het boek worden opgenomen. En worden voorzien van advies hoe je gemakkelijker met jouw probleemvraag om kunt gaan.
De leidraad voor de adviezen is intuïtief leiderschap. Met intuïtief leiderschap ben je als mantelzorger veel krachtiger in je rol naar jouw zorgvrager toe. Omdat jouw zorgvrager met dementie ook communiceert vanuit zijn/haar intuïtie. Zorgen voor gaat nou eenmaal vele malen gemakkelijker wanneer je als mantelzorger en als zorgvrager dezelfde taal spreekt.
De intuïtie is een krachtig stuk gereedschap waarmee je je mantelzorgrol kunt gaan vergemakkelijken!

Een boek geschreven door en voor de mantelzorgers bij dementie!

Jouw verhaal kun je sturen naar info@recycleintuïtionskills en zal uiteraard vertrouwelijk behandeld worden.
De beloning die je ontvangt voor je deelname? Grote dankbaarheid namens mij en alle andere mantelzorgers die je helpt door jouw verhaal te delen.

imageBianca de Vries, 45 jaar jong. Na 38 jaar in het verkeerde jasje te hebben rondgelopen nu sinds 7 jaar bezig als intuïtief leiderschap trainer, verwoed schrijver en deler van persoonlijke ervaringen met de buitenwereld. Doen waar ik echt goed in ben en passie voor voel.
Daarnaast ben ik mantelzorger van een vader met de ziekte dementie. Een dankbare, maar soms ook pittige rol. Ook die ervaringen deel ik graag met andere. Zodat zij daar misschien iets voor zichzelf uit kunnen halen om de rol gemakkelijker te maken voor zichzelf.
Mijn motto als mantelzorger is ‘Zorg je voor een ander? Zorg dan eerst goed voor jezelf!’

is ondernemer, netwerkbouwer, blogger, echtgenote, moeder en sinds 6 jaar mantelzorger voor haar vader met Alzheimer. Tevens is zij de bedenker en mede oprichter van Mantelzorgelijk.nl

Marjolijn Bruurs

is ondernemer, netwerkbouwer, blogger, echtgenote, moeder en sinds 6 jaar mantelzorger voor haar vader met Alzheimer. Tevens is zij de bedenker en mede oprichter van Mantelzorgelijk.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Teken de petitieOverheid, praat MET mantelzorgers en NIET OVER mantelzorgers
Tekenen
Back To Top
X