skip to Main Content

Ben je mantelzorger en heb je hulp nodig? Deel je hulpvraag dan met ons! #coronavirus

Aletta en ik zijn ons heel goed bewust dat het corona virus in combinatie met mantelzorg nog zwaarder is dan normaal. Nou wil het feit dat wij allebei zzp-er zijn en door corona weinig tot niet kunnen werken. Niet leuk maar waarom dan niet handen uit de mouwen voor onze lotgenoten? Bij deze dus!

Wat kunnen we voor jou betekenen?

  1. Heb je hulp nodig omdat jij of je dierbare in het nauw komt door corona? Mail je hulpvraag naar info@mantelzorgelijk.nl onder vermelding van HULPVRAAG en wij gaan op zoek naar een oplossing.
  2. Deel je zelf een hulpvraag via social media? Tag ons er dan ook even in, dan delen we hem binnen ons netwerk op Facebook, Instagram, Twitter en LinkedIn.
  3. Vanaf vanmiddag nemen wij een speciale Mantelzorgelijk hulptelefoon in gebruik. Hou vanmiddag deze website en onze socials in de gaten, zodat je ons – meteen als we het telefoonnummer openen – als contact in je telefoonlijst kunt opslaan.
  4. Heb jij kennis gemaakt met fijne hulpinitiatieven, wil je een ervaring delen over mantelzorg en corona, of heb je een andere tip die je met je lotgenoten via ons wil delen? Mail dan naar marjolijn@mantelzorgelijk.nl
  5. Ben je zelf een hulpinitiatief gestart, waarmee je mantelzorgers in de corona chaos zou kunnen helpen? Mail dat door aan info@mantelzorgelijk.nl

Ik zeg kom maar op. Wij zitten er klaar voor!

 

Marjolijn Bruurs

Marjolijn Bruurs

is ondernemer, netwerkbouwer, storyteller, echtgenote, moeder en zij was tot voor kort een zeer gedreven en ervaren mantelzorger voor haar vader met Alzheimer. Eerst in de thuissituatie en later in het verpleeghuis. Tevens is zij de bedenker en het creatieve brein van Mantelzorgelijk.nl en voorzitter van Stichting Mantelzorgelijk.

Dit bericht heeft 1 reactie

  1. Mijn naam is Mirjam, mantelzorgmakelaar én ervaringsdeskundig als intensieve mantelzorger. Ervaring met de ziekte van Alzheimer in de thuissituatie.
    Hulp nodig, in deze tijd van Coronavirus stel ik mijn tijd beschikbaar ! 0651125450

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top
X