skip to Main Content
Bedankje Voor Jou! #uitdemailbox

Bedankje voor jou! #uitdemailbox

Wat een lieve mail stuurde Frijke Hamel gisteren naar Mantelzorgelijk!

“Als ik op jullie website zo lees wat mantelzorgers allemaal doen, dag in dag uit, dan word ik er helemaal stil van”, schreef ze. “Ik wist wel dat veel mensen voor een ouder of kind zorgen, maar ik had geen idee dat het er zo veel zijn. En ik wist ook niet dat het zo zwaar kan worden.”

Vervolgens zegt Frijke:

“Als je bedenkt hoe veel hulp er elke dag komt van familieleden en vrijwilligers, dan bespaart dat de overheid heel veel geld. Door wat mantelzorgers doen hoeven wij met zijn allen minder belasting te betalen. En kunnen onze ouders thuis wonen.”

Lieve Frijke, wij geven je dank én je compimenten graag door. Mantelzorgers pakken iedere dag weer een enorme taak op. Voor ieder afzonderlijk is het heftig – soms mooi, soms dankbaar, soms zwaar, meestal nét te veel. Maar voor heel Nederland “bij elkaar opgeteld” is mantelzorg een zegen. Fijn dat je ons schreef! Laten we zuinig zijn op elkaar.

is journalist, netwerkbouwer, trainer en vertaler. Zij werkt in Nederland en Duitsland op het gebied van media, politiek en zorg.

Barbara Mounier

is journalist, netwerkbouwer, trainer en vertaler. Zij werkt in Nederland en Duitsland op het gebied van media, politiek en zorg.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top
X