skip to Main Content
#Alzheimerfluisteren | Mama En Gerard

#Alzheimerfluisteren | Mama en Gerard

ik heb een twijfel.
ik ben de grote volwassen zoon van mijn moeder
en heb een twijfel hoe haar te bejegenen.
‘s nachts als zij alleen in haar bed overvallen wordt door angsten ben ik er niet.

op dat soort momenten trekt MAMA onmachtig aan haar pyama tot de stof scheurt en aan flarden gaat. zo graag wil ik op die momenten naast haar liggen in dat grote bed. maar ik voel me bezwaard.

Ik ben GERARD en heb een vraag. een volwassen man die naast zijn moeder gaat liggen, kan dat wel?

#ALZHEIMERFLUISTEREN | MAMA + GERARD

 

https://www.adelheidzina.nl/projecten/alzheimerfluisteren

Adelheid Roosen

Adelheid Roosen maakt theater en televisie. Na een documentaire en een voorstelling over haar moeder, die de ziekte Alzheimer had, ontwikkelde zij het concept AlzheimerFluisteren. Daarover geeft ze regelmatig workshops. Op Mantelzorgelijk deelt Adelheid haar visie van ‘loslaten en genieten’.

Adelheid Roosen

Adelheid Roosen maakt theater en televisie. Na een documentaire en een voorstelling over haar moeder, die de ziekte Alzheimer had, ontwikkelde zij het concept AlzheimerFluisteren. Daarover geeft ze regelmatig workshops. Op Mantelzorgelijk deelt Adelheid haar visie van 'loslaten en genieten'.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Teken de petitieOverheid, praat MET mantelzorgers en NIET OVER mantelzorgers
Tekenen
Back To Top
X