skip to Main Content
#ALZHEIMERFLUISTEREN 12 | TINEKE + JAN

#ALZHEIMERFLUISTEREN 12 | TINEKE + JAN

Jij, TINEKE, bent de grote liefde, van jouw JAN. bijna 50 jaar leefden wij als echte knuffelbeesten onder één dak. Plotseling pakte je elke middag je spullen in,  je wilde weg en zocht naar het huis waar jij als kind verbleef.

Ik begreep, met veel pijn in mijn hart, dat je in je herinnering woonde.

Nu ben ik thuis en jij in het zorghuis. Engelen zoals ze daar jou en ook mij omarmen.

Ik heb zoveel, ook mijn dochter Annemiek en haar gezin, maar ik voel een steek als ik op straat twee mensen elkaar zie kussen en als ik in de avond zonder jou in mijn bed kruip.

Ik lig wakker als ik besef dat jij er straks niet meer bent, hoe kan ik verstrengeld blijven met jou? Ik nestel me tegen je aan omdat we slapend altijd samen zijn.

http://bit.ly/AlzheimerFluisteren

Adelheid Roosen

Adelheid Roosen

Adelheid Roosen maakt theater en televisie. Na een documentaire en een voorstelling over haar moeder, die de ziekte Alzheimer had, ontwikkelde zij het concept AlzheimerFluisteren. Daarover geeft ze regelmatig workshops. Op Mantelzorgelijk deelt Adelheid haar visie van 'loslaten en genieten'.

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top
X