skip to Main Content

#ALZHEIMERFLUISTEREN 11 – DINEKE + LAMMERT

ik, LAMMERT, was een hark, maar ik viel, struikelde voor een echte danseuse. Zij, mijn vrouw, DINEKE, zwierde mij de vloer op, de wals, foxtrot, de chachacha, van brons tot diamant, we haalden het Guiness Book of Records.

Nu zijn haar voeten stil, haar stem is stil. DINEKE spreekt niet meer. Nu is het aan mij, die haar ten dans neemt.

Dan pak ik haar stoel en zwier haar met haar wielen over de vloer van Innersdijk. Samen zijn we het ritme van de countrymuziek, haar favoriet.

http://bit.ly/AlzheimerFluisteren

Adelheid Roosen

Adelheid Roosen

Adelheid Roosen maakt theater en televisie. Na een documentaire en een voorstelling over haar moeder, die de ziekte Alzheimer had, ontwikkelde zij het concept AlzheimerFluisteren. Daarover geeft ze regelmatig workshops. Op Mantelzorgelijk deelt Adelheid haar visie van 'loslaten en genieten'.

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top
X