Alzheimer Nederland lanceert nieuwe website voor mantelzorgers

imageEergisteren, op de Dag van de Mantelzorg, lanceerde Alzheimer Nederland een mooi overzichtelijk en gebruiksvriendelijke website:  dementie.nl. Na een jaar bedenken, ontwikkelen en produceren bieden zij een nieuwe dienst, speciaal voor de mantelzorgers van mensen met dementie. Hiermee lanceren zij een dynamisch platform, dat voldoet aan de behoefte aan informatie, antwoord geeft op vragen en praktische tips heeft voor iedereen die een naaste heeft met dementie. 

Alzheimer Nederland streeft al jaren naar een toekomst zonder dementie. Onderweg naar die toekomst willen zij bijdragen aan het verbeteren van de levenskwaliteit van mensen met dementie en hun omgeving. Anno 2015 is het digitale tijdperk zo uitgebreid en voor bijna iedereen bereikbaar, dat de tijd rijp is voor een online platform. Een platform dat zich continu ontwikkelt in de komende jaren. Doel van dementie.nl is mantelzorgers online en offline ondersteunen vanaf het moment van twijfel (niet-pluis-gevoel) tot aan het einde van het ziekteproces.

In een woord: SUPER!

 

is sociaal ondernemer, netwerkbouwer, storyteller, echtgenote, moeder en zij was ruim 8 jaar een zeer gedreven en ervaren mantelzorger voor haar vader met Alzheimer. Eerst in de thuissituatie en later in het verpleeghuis. Tevens is zij de bedenker en het creatieve brein van Mantelzorgelijk.nl en voorzitter van Stichting Mantelzorgelijk.

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top