skip to Main Content
Als Mijn Vader Vertelt: “Rijke Stinkerd”

Als mijn vader vertelt: “Rijke stinkerd”

Afgelopen dinsdag trof ik papa heel helder aan. Nou ja helder.. Voor zijn doen dan. Hij herkende me meteen toen ik binnen kwam: “Hey Mallijn, wat leuk dat je er bent. Was je op reis in de buurt?” Papa denkt vaak dat wij samen werken als vertegenwoordiger in de meubelstoffen. Ergens vreemd want we hebben nooit samengewerkt. Ik laat het altijd maar, wat maakt het ook uit. Blijkbaar vindt papa het een fijne gedachte dat ik zijn klanten over genomen heb.

Omdat het redelijk druk en onrustig was op zijn woongroep, vroeg ik of papa zin had om samen te lunchen in het restaurant. Dat hoefde ik maar een keer te vragen. Daar had hij reuze zin in. “Gezellig Mallijn, ik tracteer!” Een kwartiertje later zaten we aan de koffie en bestudeerde de menukaart. Onderwijl begon ik een gesprek over werk. Werkt papa nou nog wel? Of toch niet? Ik nam het op:

 

 

Marjolijn Bruurs

Marjolijn Bruurs

is ondernemer, netwerkbouwer, storyteller, echtgenote, moeder en zij was tot voor kort een zeer gedreven en ervaren mantelzorger voor haar vader met Alzheimer. Eerst in de thuissituatie en later in het verpleeghuis. Tevens is zij de bedenker en het creatieve brein van Mantelzorgelijk.nl en voorzitter van Stichting Mantelzorgelijk.

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top
X