skip to Main Content
Aletta Zorgt Voor Haar Zorgintensieve Kinderen: ‘Icoontjes Enzo’

Aletta zorgt voor haar zorgintensieve kinderen: ‘Icoontjes enzo’

Mijn zoon heeft dus pddnos. Inmiddels is hij 23 jaar jong, woont antikraak met zijn vriendin die Apserger heeft. Bas is web developer. Pietje precies ook.
Ik ben geen web developer maar maak wel mijn eigen sites. En daar wringt de schoen al een aantal weken, “Want”, zo zegt hij, “Mam, dat ziet er niet uit hoor!”.
Fijn dat hij het even meldt.
Maar goed, ik ben de beroerdste niet en heb dus voor een paar weken geleden Bas de opdracht gegeven een nieuwe site voor mij te maken.
En het mag gezegd worden, ik was onder de indruk: het zag er inderdaad beter uit maar…..die verhipte icoontjes die hij erin had gezet waren mij een doorn in het oog.
En met welke argumenten ik ook kom, hij weigert ze weg te halen. Want icoontjes zijn professioneel en die malle foto’s die ik heb laten maken is geen gezicht.
Ik begin me inmiddels toch ernstig zorgen te maken over zijn andere opdrachtgevers want ik ken mijn zoon. Die icoontjes komen niet uit de lucht vallen. Hij heeft daar waarschijnlijk een hele studie van gemaakt. Na de mobiele telefoons, bitcoins en motoren zijn icoontjes zijn volgende obsessie.
Ik stel me zo voor dat zijn andere opdrachtgevers wel een idee hebben hoe hun site eruit moet komen te zien en ik kan me ook voorstellen wat Bas daar dan weer van vindt.
Zo nu en dan probeer ik hem ervan te overtuigen dat niet iedereen weet dat icoontjes hot and happening zijn. Dat anderen misschien wel een andere smaak hebben en dat hij dat dan moet accepteren of hij het nou leuk vindt of niet.
Maar Bas houdt voet bij stuk en zal alles in het werk stellen om opdrachtgevers te overtuigen van zijn gelijk.
Ondertussen verwijder ik dagelijks de icoontjes zelf van mijn site maar zie dit als tijdelijke oplossing voor een gesprek wat nog moet komen. En terwijl ik dit schrijf zie ik al weer 47 appjes van hem voorbij schuiven…over icoontjes.
Je zou er haast een icoonfobie aan over houden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top
X